LIQUID GLOSS FOTOPANELEN

WIJ MAKEN OOK VAN UW EIGEN FOTO EEN UNIEK & GLOSSY FOTOPANEEL
Schitterende, unieke fotopanelen overgoten en afgewerkt met LIQUID GLOSS®.
Wil je een foto uit onze GINVI collectie , Groothistorischfotoarchief of misschien liever één van uw eigen foto's? Alles is mogelijk!

LIQUID GLOSS® is een transparante kunsthars. Via een speciaal ontwikkeld gietproces wordt het fotopaneel handmatig voorzien van een twee-laags Liquid Gloss® coating. Het fotopaneel zelf bestaat uit een 4 mm Dibond paneel met een hoge resolutie Lambda-print. De Liquid Gloss® geeft de gewenste high-end touch aan het fotopaneel en door het geïntegreerde aluminium ophangframe (u-profiel) kan het eenvoudig worden aangebracht aan uw muur.GINVI+

Ons creatieve team bewerkt in overleg met u de fotopanelen met diverse materialen. GINVI maakt gebruik van materialen zoals bladgoud, Swarovski en verf. Op deze manier wordt uw paneel echt exclusief, uniek en persoonlijk.


Image32Image28


Image22
Zelf aangeleverde foto's van uw familie, vrienden, kinderen overgoten met Liquid Gloss® en eventueel nabewerkt met steentjes, glitters en freesletters.

Image23

Image25
Hotel New York is gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn, een hotel met een groot café-restaurant op de kop van de Wilhelminapier. In het restaurant zijn nu deze prachtige fotopanelen, overgoten met Epoxy, te zien. De Groothistorischfotoarchief foto's uit ons eigen archief sluiten mooi aan bij het historische HAL gebouw.


Image18
LAF-Lifestyle Fair 2011
Donderdag 10 November, in de Passenger Terminal, gelegen aan het IJ en aan de rand van het prachtige centrum van Amsterdam, trakteerde Life After Football een bijzonder gezelschap op een exclusief tweedaags evenement vol prachtige productpresentaties.

Ook wij mochten daar bij zijn met een stand vol exclusieve glossy fotopanelen, we stonden op een mooie plek en er waren veel bezoekers waarbij de mogelijkheid van eigen foto's aanleveren erg aansprak! Wij kunnen zeggen dat de LAF Lifestyle Fair 2011 een groot succes was! 

THE LETTERFREAK WERKT O.A. VOOR:

Footer_15.jpgFooter_10.jpegFooter_17.jpgFooter_20.jpgFooter_01.jpegFooter_11.jpegFooter_14.jpegFooter_18.jpgFooter_19.jpgFooter_09.jpegFooter_02.jpgFooter_07.jpgFooter_19.jpgFooter_16.jpgfooter013.jpgFooter_06.jpegFooter_03.jpegFooter_04.jpgFooter_13.jpegFooter_05.jpegFooter_08.jpeg
Sibon Erkend Signbedrijf
Image1 The Letterfreak is een flexibel, creatief, allround en Sibon erkend Sign-bedrijf sinds 1993.