Spyker pitbox

Otto over de samenwerking met The Letterfreak


LR_DSC09848.jpg

Al ver voor de bouw van onze nieuwe woning in mei dit jaar, had ik plannen om van mijn garage iets bijzonders te maken. Al filosoferend kwam bij mij het idee om de garage om te bouwen tot een bijna echte 1 op 1 pitbox. Spyker is een schitterend Nederlands product met exclusieve modellen die zelfs ook in de film Basic Instinct 2 hebben meegedaan. Maar dan reist de vraag, hoe kom ik aan de foto en juiste stickers? Via internet kwam ik op de site van Wallcover.nl. Na telefonisch overleg was de deal als snel gesloten.

Na het uploaden van mijn eigen foto is dit het resultaat geworden. Een wallcover van 2,5 x 3,5 meter van perfecte kwaliteit wat schitterend aansluit bij de uitstraling van Spyker: Exclusiviteit dus.Daarvoor moet je bij Letterfreak en Wallcover zijn.

Een zeer professioneel bedrijf met kennis van zaken en te handelen naar de wensen van de klant.Hier geldt: Vakmanschap is meesterschap!

Otto


Karakeristiek Hotel New York

Hans over de samenwerking met The Letterfreak


HNY_Referenties.jpg

"Toen we hadden besloten een aantal kamers in Hotel New York te renoveren waren we op zoek naar een manier om de geschiedenis van Rotterdam en in het bijzonder van de havens uit die tijd in de kamers weer te geven. Al gauw hadden we het idee om dit middels wallcovers te doen. Het schildersbedrijf (de Kamer van Kleur) dat bij ons al het schilderwerk doet, heeft mij in contact gebracht met de Letterfreak. De Letterfreak heeft ons ook geholpen om de nodige foto’s te verzamelen die voor de wallcovers in aanmerking zouden komen. Tijdens het gehele proces, van het eerste gesprek, het overleggen over de keuzes van de foto, het bepalen van de uitsnede tot het uiteindelijke aanbrengen van de wallcovers. Dan ervaar je dat je hebt te maken met professionele en vooral, enthousiaste mensen, die heel goed aanvoelen waar jij, als opdrachtgever uiteindelijk naar toe wilt.

Kortom: een geweldig leuk bedrijf met ongekende mogelijkheden op het gebied van visuele uitingen".


"Het karakteristieke Hotel New York staat garant voor een leuk verblijf in Rotterdam. Dit voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn (cruiselijn) biedt uitzicht op de skyline van Rotterdam en heeft haar authentieke details weten te behouden."

Bij The Letterfreak staat innovatie en kwaliteit voorop!

Tulsie Matching Talents


 

Als eerste talentontwikkelingsbureau in Nederland was het een enorme opgave om onze innovatieve werkwijze vorm te geven in het juiste beeldmateriaal. De letterfreak heeft ons op creatieve en deskundige wijze begeleid in het proces van idee naar concept. Met als resultaat dat we de juiste vormgeving hebben die onze unieke karakter ondersteund.

Sushila Ramkisoensing
Tulsie Matching Talents

""waar innovatie en kwaliteit voorop staat!""

Rotterdamse nuchterheid

Sprekend over The Letterfreak


sprekend.jpg

“Na een leuke kennismaking met Remco Lange hebben we de Letterfreak voor een aantal projecten ingeschakeld. Het is prettig werken met deze mannen. De Rotterdamse nuchterheid, snelheid van schakelen en goede kwaliteit maakt dat we in de Letterfreak een betrouwbare partner hebben gevonden voor belettering”.

Sander van Essen & Arjan Boone
Reclame ontwerp bureau Sprékend, Krimpen aan den IJssel

JUST EVE

EVELINE BRUIJN


referentie-just-eve.jpg

"Bij The Letterfreak heerst een creatieve sfeer zonder dat het chaotisch wordt. Ze denken met je mee en weten de juiste balans te vinden tussen persoonlijk en zakelijk. Zo zijn ze in staat om zowel flexibiliteit als kwaliteit te bieden.
Daarnaast is het een groot voordeel dat The Letterfreak het totaalplaatje in huis heeft. Zowel voor belettering en wallcovers als voor je huisstijl en website kun je bij hen terecht. Een veelkleurig en dynamisch bedrijf, dat veel te bieden heeft."


FIJNE GASTEN

MARCEL DEN OUDEN - MUST


referentie-must.jpg

Marcel den Ouden, MUST - architecten in organiseren - , synergie - volgens Van Dale - de situatie waarin het effect van twee of meer samenwerkende of gecombineerde organen groter is dan de som van de effecten die elk van de organen alleen zou kunnen opwekken.

"Voor ons als MUST is synergie daarom één van de belangrijkste aspecten in de samenwerking met een leverancier. In The Letterfreak al jaren een dergelijke leverancier gevonden.

Laten het daarnaast nou ook nog allemaal aardige gasten zijn!"


HET HAVENZIEKENHUIS RENOVEERT

LETTERFREAK LEVERT RAAMFOLIE EN INTERNE BEWEGWIJZERING


referentie-havenzk.jpg

Het Havenziekenhuis is sinds 2007 bezig met een uitgebreide renovatie. Eerst is de gevel grondig aangepakt en nu worden langzamerhand ook aan de binnenkant de vernieuwingen duidelijk voor de patiënt. De kamers worden lichter en comfortabeler, er wordt nieuw sanitair en meubilair geplaatst en ook de interne bewegwijzering krijgt een facelift. In samenwerking met de Jongens Ronner uit Rotterdam, verantwoordelijk voor de vormgeving, levert The Letterfreak deze bewegwijzering. Een leuke klus die er voor zorgt, dat iedereen straks in het vernieuwde Havenziekenhuis, op een vertrouwde manier op de juiste plek terecht komt. De eerste afdeling is eind mei 2008 in gebruik genomen en de totale renovatie van het Havenziekenhuis loopt door tot en met 2011.


 

THE LETTERFREAK WERKT O.A. VOOR:

Footer_18.jpgFooter_16.jpgFooter_13.jpegFooter_06.jpegFooter_11.jpegfooter013.jpgFooter_20.jpgFooter_09.jpegFooter_02.jpgFooter_10.jpegFooter_08.jpegFooter_07.jpgFooter_03.jpegFooter_19.jpgFooter_04.jpgFooter_17.jpgFooter_19.jpgFooter_15.jpgFooter_05.jpegFooter_01.jpegFooter_14.jpeg
Sibon Erkend Signbedrijf
Image1 The Letterfreak is een flexibel, creatief, allround en Sibon erkend Sign-bedrijf sinds 1993.