The Letterfreak

sign & design

Rijdend visite kaartje

Een auto of bus is vaak al noodzakelijk om van en naar uw werk te rijden. Wel zo praktisch als hierop herkenbaar in beeld wordt gebracht welk bedrijf er rondrijdt en wat daar de werkzaamheden van zijn. Wij kunnen zowel bij het ontwerp als bij de plaatsing van de belettering een rol van betekenis voor u spelen.

 

TLF-SIGN-autobelettering-0003
TLF-SIGN-busbelettering-0025-header

LF93

Autobelettering

Een personenauto leent zich al heel snel voor het vermelden van bedrijfsnaam of -logo en de contact gegevens. Voor de één is dit al voldoende, een ander wil graag nog meer laten zien of de auto zelfs een andere look geven. Voor beide opties kunnen wij een passende oplossing bieden.

 

 

 

Busbelettering

Bedrijfsbussen worden vrijwel altijd van belettering voorzien. Er komen steeds meer verschillende modellen en uitvoeringen op de markt en het lijnenspel op de bussen wordt ook steeds fraaier. Hierbij is het dus goed om op dit soort details te letten en zo te voorkomen dat een fraai ontwerp in de praktijk minder duidelijk overkomt dan de bedoeling was

 

 

 

Autobelettering - carwrapping

Steeds meer autobezitters kiezen er tegenwoordig voor om de gehele auto van folie te  voorzien, een totale carwrap dus. Folie-fabrikanten zoals Avery en 3M brengen steeds meer en vaker folies uit die de auto een heel ander uiterlijk geven. Mat, metallic, fluweel, leer, bijna alle materiaal-soorten zijn al op de markt verschenen. Ook patronen (zoals camouflage) worden met enige regelmaat toegepast. Eén van de voordelen bij het aanbrengen van een carwrap is de bescherming van de laklaag tegen steenslag e.d. Als de wrap op termijn weer wordt verwijderd, dan is de laklaag nog als nieuw.

   

Busbelettering - wrapping

Waar personenauto’s nog vaak in één kleur van een folie worden voorzien, bij bestelauto’s wordt er vaak gekozen voor een op maat gemaakte fotoprint en belettering. Hierdoor verandert een standaard busje in een prachtige reclame-uiting die dagelijks veel huishoudens bereikt.

 

 

Voor nog meer interessante projecten

Wij denken dat je deze projecten ook wilt bekijken. Ze geven namelijk een goed beeld van wat wij kunnen maken. 

Vragen?

Vragen? Bel gerust 010-4121643 We zijn welke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

SIGN: Autobelettering & busbelettering

unieke ontwerpen op uw voertuig