The Letterfreak

sign + walldecorators

Raambelettering | Snijlogo's en -teksten

Eén van de meest gevraagde en gebruikte vormen van signing is de raambelettering. Van rechttoe-rechtaan teksten tot de meest fantastische kleurenprints, op ramen is (vrijwel) alles mogelijk. Teksten kunnen zowel logo, bedrijfsnaam, bewegwijzering en ruimte-aanduiding weergeven. Het is natuurlijk ook mogelijk om ze zuiver decoratief te gebruiken. Ten aanzien van (deels) raam-vullende folies volgt onderstaand een korte toelichting  op de meeste varianten.

TLF-SIGN-freesletters-en-doosletters-0003
TLF-SIGN-buitenreclame-0022
TLF-SIGN-raambelttering snijlogo's en teksten -header

LF93

Etsfolie - privacyfolie (eventueel met logo of patroon)

Etsfolie (ook well etched-glass folie genoemd) geeft ramen een gezandstraald effect. Doordat de ramen nog wel licht doorlaten maar wel het zicht wordt geblokkeerd (er zijn alleen nog silhouetten zichtbaar) creëert dit een hoge mate van privacy. Door te werken met uitgespaarde teksten, logo’s of patronen kan er ook een meer functionele werking met etsfolie worden bereikt.

 

 

Etsfolie - met (foto)print

Om een meer decoratieve functie te geven aan glaswanden die van etsfolie zijn voorzien bestaat de mogelijkheid om de folie van foto’s en patronen te voorzien. Eigen ontwerp of een opmaak door ons, in kleur of zwart-wit, er zijn talloze mogelijkheden.

 

Transparante folie met print of patroon

Dit is een decoratieve toepassing waarbij het zicht minder wordt geblokkeerd dan bij etsfolie.

 

Dekkende folie met print of patroon

Als er totaal geen licht of zicht mag zijn wordt er gekozen voor en dekkende folie, dit geeft de hoogste mate van privacy door de volledige blokkade van het zicht.

 

  

Translucent folie met print of patroon

Deze folie wordt het meest toegepast in lichtbakken, maar het kan ook op ramen worden aangebracht die door de juiste belichting extra op mogen vallen.

 

One-way vision folie met print of patroon

Deze folie kenmerkt zich door de aangebrachte perforatie. Hierdoor worden zichtlijnen naar binnen grotendeels onderbroken maar blijft het zicht naar buiten vrijwel in tact

 

Geen ramen maar wanden ?

Ook op systeemwanden kan er met folies worden gewerkt. Hier wordt dan een dekkende folie gebruikt, maar valt er een prima resultaat te behalen om saaie wanden om te toveren tot een inspirerende werkomgeving.

 

   

Niet plat maar verdikt ?

Als sommige teksten net even wat meer op moeten vallen of er uit moeten springen dan kan er worden gekozen voor uitgefreesde teksten of logo’s

Advies op maat

Graag zijn wij u van dienst om in overleg de beste keuze voor uw vraagstuk en budget te bepalen. Bel of mail ons.

 

 

Voor nog meer interessante projecten

Wij denken dat je deze projecten ook wilt bekijken. Ze geven namelijk een goed beeld van wat wij kunnen maken. 

Vragen?

Vragen? Bel gerust 010-4121643 We zijn welke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

SIGN: Binnenreclame & signing

unieke ontwerpen op alles