The Letterfreak

sign + walldecorators

SIGN - Buitenreclame

U wilt graag dat uw bedrijf zo goed mogelijk herkenbaar is in het straatbeeld en dat u makkelijk wordt gevonden. De buitengevel is bij uitstek een geschikte plaats om dat te realiseren

 

TLF-SIGN-buitenreclame-0007
TLF-SIGN-freesletters-en-doosletters-0019-header buitenreclame

LF93

Raambelettering - snijlogo's en -teksten

Eén van de meest gevraagde en gebruikte vormen van signing is de raambelettering. Van rechttoe-rechtaan teksten tot de meest fantastische kleurenprints, op ramen is (vrijwel) alles mogelijk.  De variatie hierin is groot, van raamlogo’s, -teksten en openingstijden tot aan kleurenprints op allerlei soorten folies, vrijwel alles is mogelijk.

 

    

 

Gevelbelettering - Bord met print

Een veel gebruikte oplossing is het plaatsen van een dibond bord. Dibond (ook wel alupanel of alubond) is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat; het bestaat uit twee aluminium buitenlagen en een polyethyleen kernlaag. Dit is uitstekend geschikt voor buitentoepassingen. Door de plaat te voorzien van een (geprinte) folie wordt dit een duidelijk en opvallend visitekaartje in het straatbeeld.

 

  

 

 

Bord met frees- of doosletters

Als bepaalde teksten of logo’s meer op moeten vallen kan er voor worden gekozen om deze in ‘3D’ uit te voeren. De meest toegepaste varianten zijn acrylaat of (on)verlichte doosletters.

 

 

 

 

Freesletters en doosletters

Freesletters en doosletters zijn uiteraard ook individueel op de gevel te plaatsen.

 

PVC of Meshdoek

Deze doeken zijn bij uitstek geschikt voor grote(re) oppervlaktes en kunnen daarnaast makkelijker worden gewisseld. Deze doeken worden met elastieken opgespannen in een aluminium buizenframe dat aan de gevel wordt bevestigd.

   

Bewegwijzering

In en om uw bedrijfspand kunnen veel zaken extra worden verduidelijkt of aangegeven. Een zuil langs de weg, parkeerplaats aanduidingen, overzicht van bedrijven die op een locatie gevestigd zijn. Voor vrijwel alle vraagstukken kunnen wij, in overleg, een oplossing op maat bieden.

 

 

 

Voor nog meer interessante projecten

Wij denken dat je deze projecten ook wilt bekijken. Ze geven namelijk een goed beeld van wat wij kunnen maken. 

Vragen?

Vragen? Bel gerust 010-4121643 We zijn elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

SIGN: Buitenreclame & signing

Unieke ontwerpen op alles