The Letterfreak

sign + walldecorators

DESIGN - Epoxy fotopanelen

De allermooiste manier om uw favoriete wanddecoratie te presenteren. Het ambachtelijke procedé wat uiteindelijk leidt tot een Liquid Gloss® wandpaneel biedt veel (extra) mogelijkheden.

 

TLF-DESIGN-wanddecoratie-exclusief-epoxy-fotopanelen-liquid-gloss-0001
TLF-DESIGN-wanddecoratie-exclusief-epoxy-fotopanelen-liquid-gloss-0004
TLF-SIGN-belettering-header- epoxy

LF93

Het mooie aan Epoxy fotopanelen

Liquid Gloss® is een transparante kunsthars, epoxy. Via een speciaal ontwikkeld gietproces wordt het fotopaneel handmatig voorzien van een twee-laags Liquid Gloss® coating. Het fotopaneel zelf bestaat uit een dibond paneel met hierop verlijmd een echte foto-afdruk. Deze foto-afdruk geeft bij de perspex fotopanelen al een schitterend effect, maar wordt nog overtroffen door de beleving die u ervaart met een Liquid Gloss® fotopaneel.

 

De Liquid Gloss® geeft de gewenste high-end touch aan het fotopaneel die zijn gelijke niet kent. Een bijkomend voordeel: het fotopaneel kan nog verder worden verfraaid (gepimpt) door gebruik te maken van Swarovski’s, (glitter)verf en andere items die met de epoxy kunnen worden gecombineerd.

 

Deze bewerkingen vinden meestal plaats nadat de eerste laag epoxy is gegoten. De tweede laag epoxy wordt dus na de bewerking aangebracht, waardoor de door het geïntegreerde aluminium ophangframe (u-profiel) kan het eenvoudig op de muur worden aangebracht.

 

Aan de Mariniersweg is ook ons zusterbedrijf GINVI gevestigd. In de showroom is een deel van de eigen collectie te bezichtigen en kan er meer informatie worden gegeven met de betrekking tot de vele mogelijkheden die er zijn ten aanzien van de bewerking van de fotopanelen. Of kijk alvast online naar de collectie: www.ginvi.nl

 

   

Maatwerk

Wij bieden graag maatwerk en ruimen daar graag tijd voor in, in onze agenda. Maak een afspraak via de website of telefonisch en dan kijken wij gezamenlijk naar uw wensen.

 

 

Voor nog meer interessante projecten

Wij denken dat je deze projecten ook wilt bekijken. Ze geven namelijk een goed beeld van wat wij kunnen maken. 

Vragen?

Vragen? Bel gerust 010-4121643

We zijn elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

DESIGN – Epoxy fotopanelen

unieke ontwerpen op alles