The Letterfreak

sign + walldecorators

DESIGN - Perspex fotopanelen

Dit is nog steeds één van de fraaiste manieren om een foto (groot) aan de muur op te hangen. Het perspex (ook wel plexiglas genoemd) materiaal vergroot namelijk niet alleen de scherpte, maar ook de diepte en helderheid van je kleuren voor een bijna levensechte versie van je favoriete beeld.

 

TLF-SIGN-plexiglas - perspex -header

LF93

Net even anders

Het printen doen wij net even anders dan de meeste bedrijven. Wij maken namelijk een echte foto-afdruk die wordt verlijmd tussen (3 mm) perspex en (3 mm) dibond; wij printen dus niet op het perspex zelf, wat veel bedrijven wel doen. Op de achterkant wordt tenslotte rondom een u-profiel aangebracht om het ophangen te vergemakkelijken.

 

 

Hierdoor wordt er een mooi en strak fotopaneel met schitterende kleuren geleverd. Is de (hoog)glans uitstraling niet waar u naar op zoek bent, dan is een matte (anti-relfex) uitvoering eveneens mogelijk.

Op zoek naar inspiratie? Wij hebben een ruime collectie met eigen beeldmateriaal waar een keuze uit kan worden gemaakt. Kijk op www.ginvi-art.com voor onze eigen collectie om direct te  bestellen en binnen afzienbare tijd aan de muur te kunnen hangen.

 

 

DESIGN- Wanddecoratie (exclusief) – epoxy fotopanelen | Liquid Gloss®

De allermooiste manier om uw favoriete wanddecoratie te presenteren. Het ambachtelijke procedé wat uiteindelijk leidt tot een
Liquid Gloss® wandpaneel biedt veel (extra) mogelijkheden.

Liquid Gloss® is een transparante kunsthars, epoxy. Via een speciaal ontwikkeld gietproces wordt het fotopaneel handmatig voorzien van een twee-laags Liquid Gloss® coating. Het fotopaneel zelf bestaat uit een dibond paneel met hierop verlijmd een echte foto-afdruk. Deze foto-afdruk geeft bij de perspex fotopanelen al een schitterend effect, maar wordt nog overtroffen door de beleving die u ervaart met een Liquid Gloss® fotopaneel.

De Liquid Gloss® geeft de gewenste high-end touch aan het fotopaneel die zijn gelijke niet kent. Een bijkomend voordeel: het fotopaneel kan nog verder worden verfraaid (gepimpt) door gebruik te maken van Swarovski’s, (glitter)verf en andere items die met de epoxy kunnen worden gecombineerd.

  

Deze bewerkingen vinden meestal plaats nadat de eerste laag epoxy is gegoten. De tweede laag epoxy wordt dus na de bewerking aangebracht, waardoor de door het geïntegreerde aluminium ophangframe (u-profiel) kan het eenvoudig op de muur worden aangebracht.

Aan de Mariniersweg is ook ons zusterbedrijf GINVI gevestigd. In de showroom is een deel van de eigen collectie te bezichtigen en kan er meer informatie worden gegeven met de betrekking tot de vele mogelijkheden die er zijn ten aanzien van de bewerking van de fotopanelen. Of kijk alvast online naar de collectie : www.ginvi.nl

 

Maatwerk

Wij bieden graag maatwerk en ruimen daar graag tijd voor in, in onze agenda. Maak een afspraak via de website of telefonisch en dan kijken wij gezamenlijk naar uw wensen.

 

 

Voor nog meer interessante projecten

Wij denken dat je deze projecten ook wilt bekijken. Ze geven namelijk een goed beeld van wat wij kunnen maken. 

Vragen?

Vragen? Bel gerust 010-4121643

We zijn elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

DESIGN – Perspex fotopanelen

unieke ontwerpen op alles