The Letterfreak

sign + walldecorators

Aluminium spanframes met geprint peesdoek

Onze aluminium spanframes worden vaak toegepast als (functionele) wanddecoratie. Door de siliconenpees is het doek makkelijk zelf te plaatsen of te wisselen. Mogelijkheden om het toe te passen zijn er genoeg, van de detailhandel tot de woon- of slaapkamer. Extra mogelijkheden zijn bijvoorbeeld te vinden in het vrijstaand plaatsen van de spanframes (bijvoorbeeld als room-divider) of het verbeteren van de akoestiek in een ruimte.

 

  • diepte 17, 23 of 46 mm
  • kleuren aluminium blank geanodiseerd, zwart geanodiseerd of wit (RAL 9016) gelakt
  • plaatsing tegen de wand of vrijstaand (dan voorzien van voetstukken)
  • doeken wisselbaar d.m.v. siliconenpees
TLF-DESIGN-wanddecoratie-wallcover-0011
TLF-DESIGN-wanddecoratie-wallcover-0020
TLF-SIGN-belettering-header-wanddecoratie

LF93

Fotobehang / Wallcover

Een wallcover is een op vinyl geprint fotobehang en kan tot wel bijna 5 meter hoogte naadloos op wandbreedte worden geprint en aangebracht. Onze wallcovers kenmerken zich door duurzaamheid en lichtechtheid. Daarnaast zijn ze afwasbaar, krasbestendig, stootvast en brandwerend (B1-gecertificeerd, DIN 4102).

 

Kies voor een eigen foto of ontwerp of laat je inspireren door foto’s op bijvoorbeeld www.shutterstock.com Een wallcover kan worden geplaatst op vrijwel iedere vlakke en niet-zuigende muur of ondergrond. Beton, gips, vlak gestucte wanden, maar ook hout of dibond zijn geschikt (te maken) als ondergrond. Neem een foto van de wand, check de maatvoering en in overleg kijken wij naar het best haalbare resultaat.

 

Fotopanelen - print op plaatmateriaal

Een mooi fotopaneel aan de muur begint bij een print op dibond.  Dibond (ook wel alupanel of alubond) is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat; het bestaat uit twee aluminium buitenlagen en een polyethyleen kernlaag. Hierdoor is dibond uitermate geschikt als drager voor fotoprints. De manier van printen is heel divers. Er kan worden gekozen voor hert aanbrengen van een (mat of glans) gelamineerde fotoprint op een dibond plaat.

 

Een andere optie is om de dibond plaat rechtstreeks van een print te voorzien. Vaak valt de keuze voor een print op wit dibond, maar steeds meer mensen kiezen voor een print op aluminium (rvs-, goud-, brons- of koperkleurig) dibond. Het afdrukken op zo’n ondergrond geeft een hele nieuwe beleving ten opzichte van bestaande fotoprints.

 

Perpex fotopanelen

Onderstaand een aantal voorbeelden van perspex fotopanelen. Klik hier voor een verdere toelichting of klik hier om te kijken naar onze, direct te bestellen, collectie van GINVI Art.

 

Liquid Gloss fotopanelen

Onderstaand een aantal voorbeelden van (bewerkte) Liquid Gloss panelen. Klik hier voor een verdere toelichting of klik hier om naar de collectie van ons zusterbedrijf GINVI (Art Gallery) te gaan.

 

 

Voor nog meer interessante projecten

Wij denken dat je deze projecten ook wilt bekijken. Ze geven namelijk een goed beeld van wat wij kunnen maken. 

Vragen?

Vragen? Bel gerust 010-4121643 We zijn welke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

DESIGN: Wanddecoraties – Spanframes, fotobehang & fotopanelen

unieke ontwerpen